Nedan ser du 2019 års program och innehåll som inspiration. Vi jobbar för fullt för att spika årets innehåll. Håll till godo för 2020 års program!

Image

Image
Image
Image

Föreläsning om Strandkorgsutmaningen, en grupptävling som gjordes i samarbete med Freedom Travel och sex andra husbilar i våras till Mecklenburg-Vorpommern

Image

Allt du behöver veta om området Mecklenburg-Vorpommern och camping- + ställplatserna

Image

Kahootquiz med tyskt tema

Image

Inspireras av Sveriges största campingbloggare – Peter och Helena Bergström från Freedom Travel.

Läs mer om Freedom Travel här

Image

Allt du behöver veta om däck & fälg med Heinz-Peter Adlung från ProDOB AB Däckteam! Här kommer vi att räta ut alla frågetecken kring däck & fälgar, samt sommardäck, vinterdäck dubbat och O-dubbat. Vi pratar även om ringtryck & axeltryck. I kort & gott allt som får husbilen / husvagnen att rulla rätt och säker.

Image

Livet som Campare! Ett kåseri om erfarenheter från ett 40-årigt campingliv i Europa. Staffan Knutsson bjuder på underhållning, samt låter publiken seriöst begrunda händelser och möten sprungna ur ett långt campingliv på vägarna ute i Europa.

Image

Vi får med oss Ulle Svenson, i våra kretsar mest känd för Puller kopplingshjälp. Underhållande föreläsningar utlovas, där han i korta drag belyser de vanligaste fallgroparna för nykläckta uppfinnare, men också hur man tar sig ur dem. Dessutom Ulles forskning kring utvecklingstips som aldrig tidigare skådats. Smarta produkter kan beskådas i Ulles monter. Välkomna!

Image

Ställ frågor till våra ständiga "campingspanare" Catharina & Lars-Åke Höglund.
De kan allt om camping och ställplatser i Sverige och Europa.

Vi träffar dem i Husvagn och Campings monter.

Image

Underhållning av Martinez

Ett av landets mest turnerande dansband som i somras vann det prestigefyllda priset Guldklaven som just Årets Dansband. Färgstarka sångerskan Sandra Estberg har satt tydlig profil på det populära bandet.

Image

Håkan Söderman och Carina Ekroos som driver bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR ger tips och inspiration att åka husbil även vintertid.

Du hittar bloggen här

Image

Yoga med Sara Edrén från Hälsoverkstan.

Efter timmar på vägen känns kroppen ofta stel och seg.

Spana in ett ekipage som just stannat: personerna som kravlar sig ut är visserligen förväntansfulla men ligger långt efter hunden som hoppar ut:
Full av liv, lek och entusiasm!

Det behövs inte så mycket för att väcka upp gammal slumrande rörelsefrihet, sänka stressen efter långa köer och slingrande trafik.

Lär dig knepen genom djupa andetag, sittande och / eller stående mjukgörande rörelser för att stilla ditt sinne, öka din välmåga och ta din campingsemester till ännu njutbarare höjder.

Sara delar med sig av enkla tips och trix från 25 år som personlig tränare och yogainstruktör till dig som vill men aldrig vågat testa yoga, enklare flöden och lugna töjningar. Sara är husbilsnörd och campare sedan länge och med på äventyren följer alltid SUPbrädan, yogamattan och cykeln.

Kom som du är! Tips mjukare kläder ÄR att föredra!

Välkommen / Sara

Image
Charmas av Anthon Lövbom Sveriges yngsta trollkarl!
Image

Underhållning av Anne-Lie Rydé

Ett känt namn för generationer svenskar! Slog igenom redan på 70-talet och har gjort det mesta på scenen, från musikal och teater till tv, krogshower och mängder av folkparksturnéer. Bjuder på sanslöst ös med såväl rockklassiker och schlagerhits.

Image
Thomas Deutgen, välkänd radio- och tv-profil som är hela landets dansbandsexpert. Slog igenom i Dansbandskampen i SVT och har sedan 10 år tillbaka P4 Dans i Sveriges Radio med över en halv miljon lyssnare. Konferencier och eventproducent över hela landet.